Barbecuehaard Noord-Brabant

Barbecuehaard Noord-Brabant  Barbecuehaard Noord-Brabant

Een barbecuehaard op maat laten maken is een goed idee als er rekening gehouden dient te worden met bepaalde afmetingen. Ons bedrijf uit Valkenswaard, provincie Noord-Brabant, heeft een team aan vakmensen dat iedere haard op maat kan maken. Wij plaatsen deze op de door u gewenste plaats in bijvoorbeeld uw tuin of op het balkon. Het is de ultieme gelegenheid om samen gezellig buiten te zitten of te eten, want een barbecuehaard is een ware en warme sfeermaker. Wilt u de prijs weten? Vraagt u dan eens vrijblijvend een offerte aan of kom langs. Vanuit Tilburg, Venlo en Eindhoven zijn wij makkelijk te bereiken.

In onze mooie showroom in Valkenswaard kunt u dan diverse exemplaren met eigen ogen aanschouwen. Uiteraard is een barbecuehaard voorzien van een rooster met een aslade waardoor u heel makkelijk het afval kunt verwijderen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wilt u misschien een combinatie van een terras-en barbecuehaard? Ook dan hebben wij verschillende opties. Bijna al onze producten zijn duurzaam en hebben een uniek design. Een maatwerk barbecuehaard kunt u bij ons kopen tegen een scherpe prijs. Hiermee steelt u vast de show op uw tuinfeest!

Tijdens een tuinfeest wilt u uw gasten graag iets bijzonders aanbieden. Barbecueën wordt dan vaak aangegrepen voor zo’n sociaal gebeuren. De combinatie van het buiten eten, lekker weer en vrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een aangename bezigheid ervaren. Maar wist u dat u een barbecuehaard ook binnen kunt laten plaatsen? Wij hebben voorbeelden waarbij u hout of kolen kunt gebruiken. En als u deze ook nog eens geheel op maat laat maken, dan ontstaat er een heuse sfeermaker, voor zowel de zomer als de winter!

Op deze website kunt u een aantal van onze gerealiseerde projecten bekijken. Surft u daar maar eens naar toe. U ziet de vele verschillende binnen- en buitentoepassingen. Heeft u een eigen ontwerp of wens? Leg het eens aan ons voor, want vrijwel niets is onmogelijk. We kunnen als het ware een complete buitenkeuken voor u realiseren. Onze scherpe prijzen en vakmanschap zullen u al snel overtuigen dat u niet voor niets naar Valkenswaard bent gekomen.

Een barbecuehaard laten maken is misschien voor u een lang gekoesterde droom. Deze droom zetten wij graag om naar realiteit, want hier ligt voor ons de uitdaging. Een barbecuehaard geheel naar wens maken vergt behalve vakmanschap ook een dosis creativiteit. En dit kunt met een gerust hart aan overlaten!

Ons bedrijf in Noord-Brabant is al jarenlang specialist op dit gebied. Iedere opdracht, groot of klein, verzorgen wij met veel liefde voor het vak. Wilt u een barbecuehaard, een buitenhaard geschikt voor barbecue of een andere sfeermaker? Laat u dan eens verrassen door onze mooie producten en scherpe prijzen. Als u ons wilt komen bezoeken, dan verzoeken wij u om van tevoren even een afspraak te maken. Wij maken dan graag tijd voor u vrij, zodat wij u uitgebreid kunnen informeren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Uiteraard doen we dit onder het genot van een kopje koffie. Wilt u direct een prijs? Neem dan even telefonisch contact met ons op.Copyright 2024Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap