Gasgestookte designhaarden

Gasgestookte designhaarden  Gasgestookte designhaarden

Gasgestookte designhaarden zorgen voor een gezellige sfeer en wooncomfort. U kunt kiezen voor een design haard met een open of gesloten systeem. Het voordeel van een gesloten systeem is dat deze een iets hoger rendement heeft dan een open systeem. Open design haarden geven u echter het pure gevoel dat u ook krijgt bij een open vuur. De spelende vlammen lijken op echt vuur. U bepaalt uiteraard zelf waar u voor kiest, want natuurlijk speelt ook de prijs een rol. Wij hanteren altijd scherpe prijzen en hebben al veel woningen mogen voorzien van zo’n sfeervolle designhaard zoals in Eindhoven, Tilburg en Venlo.

Om goed te kunnen functioneren heeft iedere haard zuurstof nodig. Ventilatie is dus belangrijk. Afhankelijk van het door u gekozen systeem bestaan er mogelijkheden om het rookkanaal naar een buitenmuur te leiden of door een plat dak te laten gaan. Voor welk systeem u ook kiest, design gashaarden zijn makkelijker in het gebruik dan houtkachels. U hoeft geen asladen te legen of met hout te sjouwen. Kiezen voor een design haard op gas, is kiezen voor meer gemak. De prijs is afhankelijk van de grootte, wel of geen afstandsbediening en de soort inbouw.

Een gasgestookte designhaard met afstandsbediening is met een simpele knop te bedienen. In korte tijd heeft u een gezellig haardvuur in uw woonkamer, keuken, serre of slaapkamer. Het is mogelijk de designhaarden op een meter hoog in te bouwen zodat de design haard een bepalend element in het interieur wordt. Op deze manier kunt u vanaf meerdere plaatsen in een ruimte toch de design haard zien zonder er direct voor te zitten.

Inbouw designhaarden hebben over het algemeen een luxe uitstraling. Voor iedere woning, iedere afmeting en elke smaak kunt u bij ons een geschikte gasgestookte inbouw design haard vinden, van modern tot klassiek. Wij nodigen u graag uit om in onze showroom in Valkenswaard, provincie Noord-Brabant, de charme van onze verschillende design haarden te ervaren.

Gasgestookte inbouw designhaarden bieden een natuurlijk vlammenspel. Ze zijn opgebouwd uit een aantal componenten zoals een goede beluchting. Een goede beluchting zorgt voor voldoende frisse lucht, zodat u niet te veel koolmonoxide of hinderlijke rook in uw woning krijgt. Vooral bij gasgestookte design haarden is dit belangrijk. U kunt de lucht ook op een andere manier toevoeren, bijvoorbeeld door beluchtingsroosters voor of naast de design haard te plaatsen. Wij geven u graag advies wat voor u de beste optie zou kunnen zijn.

Als specialist in gasgestookte designhaarden leveren wij maatwerk. Iedere situatie is weer anders en vraagt om een andere aanpak. Op onze website treft u een scala aan mogelijkheden aan. Zo zijn wij, onder andere, importeur van de kwaliteitshaarden van Helex gashaarden. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde een uitgebreide collectie van Helex tonen. Heeft u een eigen ontwerp of idee? Laat het ons dan eveneens weten. Er is veel mogelijk. Wilt u meer informatie over de prijzen, belt u ons dan gerust eens. Indien gewenst, maken wij voor u een prijsopgave. Graag tot ziens.Copyright 2022Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap