Gasgestookte sfeerhaard

Gasgestookte sfeerhaard  Gasgestookte sfeerhaard

Een gasgestookte sfeerhaard biedt comfort zonder het bewerkelijke van een houtgestookte haard. De vlammen zijn nagenoeg niet meer van echt te onderscheiden en vanwege de gesloten gasverbranding is een schoorsteen niet noodzakelijk. U hoeft niet meer te wachten tot het vuur is uitgebrand voordat u kunt gaan slapen. Al met al bieden deze sfeerhaarden nogal wat voordelen. Wij leveren in de regio Brabant en Noord-Limburg, van Venlo tot Eindhoven en van Valkenswaard tot Tilburg.

Door het aansprekende design zijn onze gasgestookte sfeerhaarden ook een zeer stijlvolle aanvulling op uw interieur. Een inbouw serrehaard is bijvoorbeeld een uitstekende manier om twee ruimten te scheiden zoals de woon- en eetkamer. U krijgt met een sfeerhaard een natuurlijke overgang en het vlammenspel is een lust voor het oog. Het staat fantastisch zowel in een klassiek als modern interieur. Ook kan worden gevarieerd met de hoogte waarop de haard wordt geplaatst. In de woonkamer zit men vaak en is het dus logisch om het vuur daar laag te houden. Maar, in de keuken en de hal kan het weer prachtig zijn om de haard op ooghoogte te plaatsen.

De meeste gasgestookte sfeerhaarden hebben een unieke brander die het vuur over de gehele breedte en diepte verdeeld. Iedere serrehaard kan worden bediend met een afstandsbediening, want het gemak dient immers de mens. Vaak zijn we geneigd om voor de makkelijke weg te kiezen. Lekker veilig, geen verrassingen. Na een drukke dag, wilt u graag zo snel mogelijk ontspannen in een behaaglijke woonkamer. Een gasgestookte sfeerhaard zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Toch zijn houtgestookte serrehaarden nog steeds populair. De sfeer van een houtvuur is niet te overtreffen en geeft een ongeƫvenaarde sfeer en geur. Ze kunnen compleet worden geleverd met massief stalen stookroosters en stalen aslades. Als de aslade vol is, kan de aslade uitgenomen worden en eenvoudig worden geleegd. Let wel goed op dat er geen brandende deeltjes meer in de aslade aanwezig zijn. Dit kan dan later namelijk nog gaan ontbranden in bijvoorbeeld een vuilnisbak of container. De asresten moeten dus volledig gedoofd en koud zijn.

De prijs van een sfeerhaard is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte en of u deze zelf gaat maken of laat installeren. Voor welke optie u ook kiest, wij hebben goede aanbiedingen die u niet kunt weerstaan. Voor elke woning en iedere smaak is een geschikte serrehaard te vinden tegen een scherpe prijs. Er zijn klassieke modellen met natuurgetrouwe houtblokken, maar ook minimalistische modellen met bijvoorbeeld kiezels. Vooral de langgerekte doorkijkhaard is uitermate populair.

Heeft u een sterke voorkeur voor onderhoudsvrije duurzame materialen? Dan houdt u waarschijnlijk van eigentijdse vormgeving. Modern betekent immers, anders dan de naam doet vermoeden, ook tijdloos. Daarom kunt u bij ons serrehaarden kopen die ook nog over 10 jaar in uw interieur passen. Brengt u maar eens een bezoek aan onze showroom in Valkenswaard, provincie Noord-Brabant. Wij geven u graag een rondleiding en dan kunt u tevens kennismaken met de Helex gashaarden waarvan wij de importeur zijn. Maakt u van tevoren wel even een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen inplannen. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag wat voor u een geschikte optie zou kunnen zijn. Graag tot dan.Copyright 2024Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap