Inbouw gashaarden Noord-Brabant

Inbouw gashaarden Noord-Brabant  Inbouw gashaarden Noord-Brabant

Inbouw gashaarden zijn erg populair vanwege het gebruiksgemak. Een gashaard is namelijk eenvoudig en snel aan te zetten. De meeste inbouwhaarden zijn verwerkt in een schouw of in de muur. U kunt ze bij ons op maat laten maken in iedere gewenste afmeting en uitvoering. U kunt ze kopen met afstandsbediening, zodat u lekker vlot een knetterend vuurtje kunt aanmaken. Gemak dient de mens en om met één druk op de knop de ruimte te voorzien van een heerlijk haardvuur is natuurlijk ideaal. De allernieuwste inbouwhaard kan zelfs al vanaf een smartphone worden bediend. De techniek staat niet stil.

Een inbouwhaard brengt flink veel warmte in huis. Doordat het gas over de breedte van de gashaard verdeeld kan worden geeft dit een mooie effect. Voor gashaarden is uiteraard een gasaansluiting nodig, maar omdat aardgas in ons land de meest gebruikte brandstof is, is de kans groot dat er een aansluiting aanwezig is. Is dit niet het geval, dan zijn er nog gashaarden die geschikt zijn voor propaangas. Ons bedrijf uit Valkenswaard, provincie Noord-Brabant, zorgt ervoor dat alles keurig wordt aangesloten. Wij hebben een breed werkgebied, van Eindhoven tot Venlo en van Valkenswaard tot Tilburg en omgeving.

Een inbouwhaard kunt u ook zelf maken, maar veel mensen zijn toch wel een beetje angstig voor zelfbouw. Als u verstand van zaken heeft, is dit echter wel een mogelijkheid. Een goed ontwerp is een eerste vereiste. Of u het nu door ons laten doen of zelf wilt doen, het is een feit dat een gezellige gashaard een pronkstuk is met charmes van een echt knetterend houtvuur. Hier kunt u ’s avonds heerlijk zitten met uw partner of met uw gasten, genietend van een glas wijn.

Wij leveren verschillende soorten gashaarden zoals bijvoorbeeld een tunnelmodel. Hierdoor kan de inbouwhaard midden in de ruimte worden geplaatst en bijvoorbeeld worden toegepast als afscheiding tussen twee functies in de ruimte. Het kan bijvoorbeeld fungeren als een scheiding tussen woon- en keukengedeelte. Dit zorgt voor een natuurlijke overgang tussen beide vertrekken.

Op onze website treft u een aantal standaard afmetingen aan met de daarbij behorende prijzen. Wilt u een inbouw gashaard met een andere afmeting, overlegt u dan even met ons. Niets is onmogelijk en wij doen er alles aan zodat u kunt genieten van zo’n fijne gashaard met of zonder afstandsbediening. Voor het op maat laten maken van inbouw gashaarden bent u du bij ons op het juiste adres.

Neemt u maar eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of breng een bezoek aan onze showroom in Valkenswaard, provincie Noord-Brabant. Hier kunt u de sfeer proeven van een gashaard. Tevens kunnen wij u dan onze uitgebreide collectie gashaarden tonen van de het merk Helex want wij zijn importeur van dit kwaliteitsmerk gashaarden. Wij verzoeken u wel om vooraf aan uw bezoek aan onze showroom een afspraak te maken, want het kan zijn dat wij bezig zijn met een klus en dan kunnen wij u niet de aandacht en tijd geven die u verwacht. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, en dat beloven wij. Wij ontmoeten u graag. Tot ziens.Copyright 2024Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap