Open haard met aslade te koop

Open haard met aslade te koop  Open haard met aslade te koop

Een open haard met aslade op maat bieden wij in meerdere varianten te koop aan. Op onze site ziet u enkele modellen, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Bij een bezoek aan onze showroom in Valkenswaard, Noord-Brabant, zal er een wereld voor u open gaan. U kunt het beste vooraf een afspraak maken, zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen.

Een open haard met aslade vangt de vervelende asresten op. De aslade wordt geplaatst onder het stookrooster en in de vuurplaats. Als de aslade vol is, kan deze uitgenomen en eenvoudig geleegd worden. Let u er wel goed op dat er geen brandende deeltjes meer in de aslade aanwezig zijn. Asresten moeten altijd volledig gedoofd en koud zijn. Hiermee kunt u niet voorzichtig genoeg zijn.

Een open haard op maat kopen biedt sfeer en het zorgt ervoor dat uw huis lekker warm blijft. Kiest u voor een houtgestookte open haard dan brengt dit tevens een stukje nostalgie in huis. Samen met uw gezin kunt u genieten van het knetterende geluid en het mooie vlammenspel. Het is een warmtebron die in veel gevallen besparing op uw energiekosten oplevert. Wij leveren u graag zo’n fantastische open haard met aslade tegen een scherpe prijs.

Ons werkgebied bestrijkt een groot gedeelte van de regio Brabant zoals: Eindhoven, Venlo, Tilburg en natuurlijk onze thuishaven Valkenswaard. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie over een open haard met aslade op maat. Of breng een bezoek aan onze moderne showroom. U kunt dan alle haarden bewonderen die wij te koop aanbieden. Maakt u even van tevoren een afspraak, want wij zijn niet altijd aanwezig. Wel zijn wij altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar. Graag tot ziens.Copyright 2024Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap