Rookkap te koop Noord-Brabant

Rookkap te koop Noord-Brabant  Rookkap te koop Noord-Brabant

Het monteren van een stalen rookkap op maat betekent dat u minder last heeft van onaangename geurtjes. Vergelijk het met een afzuigkap, maar dan boven een open haard. Een stalen rookkap wordt ook wel vuurkap genoemd en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wij leveren zowel standaardmodellen als maatwerk, want wij zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier met verstand van zaken. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bellen voor meer informatie.

Om een veilig vuur te creƫren moeten alle elementen met elkaar kloppen; van stookunit tot rookkap. Wij produceren alle onderdelen in eigen huis, zodat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Een stalen rookkap op maat kan zowel een klassieke als moderne uitvoering hebben, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Het installeren van een vuurkap, die wij voordelig te koop aanbieden, zorgt voor een ongeƫvenaard comfort. En vanuit esthetisch oogpunt zorgt de vormgeving voor puur genot. Ons bedrijf uit Noord-Brabant zorgt voor een professionele plaatsing. U kunt altijd rekenen op topkwaliteit tegen de scherpste prijs.

Een stalen rookkap is een belangrijk interieuronderdeel. Heeft u overal gezocht naar een geschikt model, maar u kunt niet slagen? Kom dan naar ons bedrijf in Valkenswaard, want wij maken een mooie en functionele vuurkap voor u geheel op maat. Dit doen wij in onze eigen werkplaats waar wij over alle benodigde materialen beschikken. Vanuit Venlo, Eindhoven en Tilburg is het eenvoudig om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u diverse modellen bewonderen, zodat u een beter beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn. Als u even van tevoren een afspraak maakt, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Wij nemen graag ruim de tijd voor u, want er is veel over te vertellen. Graag tot ziens.Copyright 2024Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap