Tekla pelletkachel prijs

Tekla pelletkachel prijs  Tekla pelletkachel prijs

Een Tekla pelletkachel is ideaal om uw huis te verwarmen en voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Deze pelletkachels lijken erg op houtkachels. Het vlammenspel is heel gezellig en daarbij is het een schone manier van stoken. Het aansluiten is een relatief eenvoudig proces en door de directe verbranding van de houtpellets voelt u de warmte direct.

Houtpellets is een brandstof vervaardigd uit samengeperst houtafval. Dit betekent dat u milieubewust stookt. Goede pellets zijn herkenbaar aan het DIN-plus keurmerk. Voordat ze op de markt worden gebracht hebben ze een zogenoemde duurtest doorstaan en is de herkomst door de Europese Unie goedgekeurd. Door het keurmerk is een schone, milieuvriendelijke verbranding in uw pelletkachel gewaarborgd.

Tekla pelletkachels zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en prijzen. Ze zijn vooral geschikt voor het verbranden van houtpellets. Een pelletkachel heeft een ingebouwd reservoir dat mechanisch of elektronisch de pellets naar de vuurkorf transporteert. De rookgassen worden met een ventilator naar buiten geblazen en in korte tijd is het ook behaaglijk warm in uw huiskamer.

De prijs voor een Tekla pelletkachel is afhankelijk van de grootte en de bijbehorende componenten. Ze zijn relatief nieuw, maar de voordelen zijn nu al bekend. Dankzij de automatische ontsteking en het feit dat de toestellen programmeerbaar zijn worden ze veel verkocht. Afhankelijk van het gekozen model kunt u de temperatuur via een afstandsbediening of kamerthermostaat regelen. Het gemak dient de mens, maar bovenal draait het om veiligheid. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze pelletkachels voldoen dan ook aan alle gestelde veiligheidseisen.

Verwarming is voor ons heel vanzelfsprekend. Toch is er een tijd geweest dat dit heel anders was. Honderden jaren geleden warmde men zich aan hout- of steenklei kachels. In 1825 werd de eerste centrale verwarming in een huis aangelegd. Daarna ging de ontwikkeling in een rap tempo. Het leuke van het kopen van een Tekla pelletkachel is dat u hiermee een stukje nostalgie in huis haalt tegen een lage prijs. Wij leveren in de regio Brabant zoals in de plaatsen Eindhoven, Tilburg en Venlo.

Een pelletkachel verwarmt niet alleen uw huis, maar het biedt ons ook veiligheid. Warmte voorkomt namelijk ziektes die door kou kunnen ontstaan. De zon is een belangrijke warmtebron, maar wanneer de zon in de winter amper tevoorschijn komt, gaan wij op zoek naar een alternatief. Nu zijn er veel alternatieven op de markt, maar een Tekla pelletkachel is wel een heel bijzondere.

Als specialist in onder andere Tekla pelletkachels leveren wij maatwerk, want iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Op onze website treft u een scala aan mogelijkheden aan. Wilt u meer informatie over de prijzen of heeft u ‘brandende’ vragen, belt u ons dan gerust eens. Indien gewenst, maken wij voor u een prijsopgave. Of kom naar onze showroom in Valkenswaard, provincie Noord-Brabant. Maakt u van tevoren dan wel even een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Graag tot dan.Copyright 2022Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap