Jeremias rookkanalen

Jeremias rookkanalen  Jeremias rookkanalen

Jeremias rookkanalen zijn al lange tijd op de markt. Ze zijn nog steeds populair, want de kwaliteit van de binnenwand garandeert een zeer lange levensduur. Het is een betrouwbare kachelpijp die nog steeds veel wordt verkocht. Daarnaast verkopen wij ook Solinox rookkanalen. Beiden zijn verkrijgbaar in een enkelwandige of dubbelwandige uitvoering tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor het aanleggen van een compleet Jeremias of Solinox kachelpijp systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring in dit werk, doen dit werk vakkundig en alleen met goedgekeurde en kwalitatief hoogwaardige materialen. De dubbelwandige rookkanalen van Jeremias bieden topkwaliteit vanwege het gebruik van roestvrij staal, zowel aan de binnen- als buitenzijde. Deze reeks wordt vooral gebruikt voor intensieve toepassingen bij met name hout- en kolenverbranding. Heeft u een houtkachel, dan is deze kachelpijp bij uitstek geschikt.

Voordat u een rookkanaal koopt, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. De prijs wordt door een aantal factoren beïnvloed zoals bijvoorbeeld, de diameter, de lengte en plaats. Daarbij is de vraag of u kiest voor een enkelwandige of dubbelwandige kachelpijp van Jeremias of Solinox. Prijzen geven wij altijd op voorhand, zodat u achteraf geen verrassingen heeft. Weet u niet wat de beste en veiligste optie is, dan geven wij u graag vrijblijvend advies.

Ieder jaar ontstaan er weer schoorsteenbranden. Een schoorsteenbrand ontstaat als brandbaar materiaal in het rookkanaal vlam vat. Dit brandbare materiaal is vaak het gevolg van een vervuild of verstopt rookkanaal. Een brand kan zich snel uitbreiden door uw huis met alle gevolgen van dien. Veilig en goed onderhouden rookkanalen zijn dan ook van levensbelang. Daarnaast kunt u het beste droge en schone brandstof gebruiken. Nat hout bijvoorbeeld zorgt voor meer roetdeeltjes en dus meer vervuiling. Laat daarom altijd uw schoorsteen regelmatig vegen.

Het verwarmen van een ruimte door middel van een kachel of haard, berust op een turbulentie van de verwarmde lucht. De lucht die de warmtebron omgeeft wordt verwarmd en stijgt naar boven. Heeft u last dat de kachel of haard niet voldoende trekt? Dan kan een verroeste kachelpijp de oorzaak zijn. Het vervangen van kachelpijpen dient u op tijd te doen om erger te voorkomen. Kiest u voor Jeremias of Solinox rookkanalen, dan koopt u kwaliteit. U kunt ze door ons op maat laten maken.

Ons bedrijf uit Valkenswaard bedient hoofdzakelijk de regio Noord-Brabant zoals Eindhoven, Venlo en Tilburg. Wij laten onze klanten graag profiteren van ons succes door hoogwaardige producten aan te bieden tegen de scherpst mogelijke prijs en hen te adviseren over de beste oplossingen in hun specifieke situatie. Heeft u een nieuwe enkelwandige of dubbelwandige kachelpijp nodig, neemt u dan gerust eens contact met ons op. Bij ons vindt u een groot assortiment kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Daarnaast kunt u onze rookkanalen zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsen. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Bent u de volgende? Wij zijn u graag van dienst.Copyright 2024Alfrebo-openhaarden.nl| Contact| Sitemap